Referenssit

.

vesikuja 8 | 2022

PÄIVÄKOTI PACIUS

Pikku Huopalahdessa sijaitseva päiväkoti on rakennettu täyttömaalle, ja ajan saatossa merivesi on huuhtonut hienojakoista täyttöainesta pois aiheuttaen maanvajoamia.

Kaivutöiden yhteydessä todettiin, että suunniteltua korjaustapaa oli muutettava maanvahvistuksen osalta. Hanke oli muutenkin vaativa, ja sen onnistunut toteuttaminen edellytti tiivistä yhteistyötä tilaajan, suunnittelijoiden ja päiväkodin kanssa.

Hankkeen aikana purimme kokonaan pihan vanhat rakenteet, poistimme vanhat paaluhatut ja lisäsimme ja jatkoimme paalutuksia. Valoimme paalulaatan ja teimme uudet rakennekerrokset vaahtolasikevennyksineen. Lopuksi rakensimme pihalle leikkivälineet turva-alustoineen sekä uudet varastorakennukset.

lisää
referenssejä

referenssi

veikkolan portaat

Kirkkonummen kunnan hankkeessa rakennettiin näyttävät kuntoportaat ja kuntoilulaitealue Kirkkonummen Veikkolan urheilupuiston viereiselle kalliolle. Kuntoportaille kertyi pituutta n. 70 metriä ja nousua hieman yli 20 metriä ja kuntoportaat valaistiin LED-valonauhalla. Hanke sisälsi kuntoportaiden lisäksi myös huoltotien rakentamisen kuntoportaiden yläpäähän. 

referenssi

As oy paturintie

Hankkeessa uusittiin taloyhtiön kolmen kiinteistön salaojat- ja sadevesijärjestelmät sekä ulkopuoliset vesi- ja viemärijärjestelmät liittymineen. Hankkeeseen sisältyi myös viivytysjärjestelmän rakentaminen ennen hulevesiliitosta, piha-alueen perusparannustyöt oleskelu- ja leikkialueineen sekä aitoineen, uusien pihavalaisimien hankinnat ja asennukset sekä autolatausinfran rakentaminen.

KIVIKON SORTTIASEMA

Tilaaja: HSY
Valmistumisaika: 11/2021
Urakkasumma: 425 000€

Alueputkiverkon uusiminen
noin 300jm vilkkaasti liikennöidyllä jätteenkäsittelyalueella.

MÄKITORPANTIE 21

Tilaaja: Heka Oy
Valmistumisaika: 12/2021

Urakkasumma: 328 000€

Asuinrakennuksen salaojien uusiminen noin 130jm, perusmuurin betonikorjaukset sekä vedeneristykset, sisäpuoliset kosteusvauriokorjaukset kellarissa noin 300m2, alapohjan purku ja rakentaminen porrashuoneessa, kallion louhintaa sisällä.

AS OY TELKKÄKUJA 4

Tilaaja: As Oy Telkkäkuja 4
Valmistumisaika: 12/2021
Urakkasumma: 461 000€

Kahden asuinkerrostalon salaojituksen uusiminen noin 140jm, sadevesilinjojen rakentaminen viivytysrakenteineen sekä liitos kunnalliseen verkostoon, autolatauspisteiden rakentaminen, piharakenteiden ennallistaminen.

MUNKKAAN LIIKENNEJÄRJESTELYT

Tilaaja: Rosk’n Roll Oy
Valmistumisaika: 12/2021
Urakkasumma: 297 000€

Munkkaantien liikenteenohjauksen, katualueen laajennuksen ja liikenneympyrän rakennustyöt putki- ja valaisintöineen, sadevesiviemärilinja noin 150jm, asfaltointia noin 1500m2.

.

AINONTIE 46

Tilaaja: Tuomelan tila
Valmistumisaika: 9/2021
Urakkasumma: 140 000€

Vesi- ja viemärilinjojen rakentaminen pumppaamoineen. Liitos kunnalliseen vesihuoltoverkostoon. Kokonaispituus n. 370 jm, louhintaa 150 m3

KLOVINMÄKI 3

Tilaaja: As Oy Klovninmäki
Valmistumisaika: 10/2022
Urakkasumma: 280 000€

Neljän paritalon salaojitusten ja perusmuurien vesieristysten uusimiset sekä pihakansirakenteen vedeneristysten uusiminen. Piha-alueen perusparannus sis. tukimuurit, maastoportaat ja ladotut istutusaltaat sekä istutukset.

yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

info@uip.fi

010 5080 888

Lataa laskutustiedot tästä.
Lataa UIP-esite tästä.

TULE KÄYMÄÄN

Rälssitie 7 A
01510 Vantaa

UIP SOMESSA: